18 November 2017

The Wrath of a Newlywed Wife.

JRENG.





Kayaknya bentar lagi gue boleh nih bikin novel dengan judul demikian. Tenang ini bukan luka KDRT dicakar suami, melainkan ga sengaja kena muncratan ludah dia yang beracun minyak panas. Udah gitu pas pertama kali kena ciprat, sang suami malah ngetawain lagi (kata doi lucu ngeliat gue lompat) hahaha ampas. Giler minyak panas itu no kidding ya. I mean gue langsung cuci tangan di air mengalir and kasih ointment dll seharian tapi tetep aja jadinya begini. Aduh gue takut lukanya berbekas.

Ok itu aja. Byeee.

Ps: Buahahaha udah lama rasanya kaga 'ngadu' ke blog kayak gini. Dulu jaman kuliah kalau ditilik balik kayaknya isi blog ini cuma curhatan ga penting gue soal assignment la, apa la; semua hal gue aduin disini. Tapi I don't think I've changed, sampe sekarang gue juga masih suka ngadu ke temen, sang suami, dan of course nyokap kok :p

Pss: ok di blog ini telah lahir label baru yakni "The Wrath of a Newlywed Wife".

15 November 2017

Cries.

Yesterday noon I cried.
I was having lunch in a restaurant,
when I had the conversation.
Loving someone dearly,
but not getting the same love returned to you,
was nothing unusual,
but every once in a while,
it feels unbelievably sadder.

And then in the evening I cried some more.
Curled up inside my car,
in a parking lot of a mall.
It's hard to think that maybe,
the problem's not with you but with them,
because there will always be voices out there,
telling you that you were not doing enough,
that you could've done better.

At midnight as I lied in bed,
I learnt to accept that no matter what,
I'm not gonna be good enough for some people.
No matter how good I try to be,
they will not see the best inside of me.
I realize the future that lies ahead of us,
is filled with disappoinment and broken hearts,
And so for the third time that day,
I cried myself to sleep.


08 November 2017

Second child.

Aaaaaaaaaaaaaaa uuuu ooooooo!

Maap I am too excited. Belum puas nih, sekali lagi ya.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuu wooooooooooo!!

Haha, anyway sejak setengah tahunan lalu, I thought of creating this new website / kerjaan / hobby, but finding time to actually do it is (as usual) hard. Please introduce:

Cichill






Isi blognya basically itinerary yang udah gue buat dan jalani, sekaligus reviews of how that itinerary working out dan tips-tips yang gue temuin pas traveling.

Not a biggie sih, I am just excited to start something new other than Peekmybook. Tapi nyari waktu ngurusin Cichill itu susah banget I gotta admit; gue udah ada banyak itinerary numpuk yang mau di-rewrite ke blog tapi belum sempet-sempet. Gue cuma bisa nulis kalau ada waktu senggang break dari Peekmybook. But despite all the hectic schedule, all is well, all is veryyy well :)

Semoga si Cichill panjang umur.

Page views.