25 December 2016

Worst night of my life.

Went home after a big & upsetting fight, jadi mood gue super hancur. It's true when people say don't do any impulsive things when you are angry, 'cos most of the time you'll regret it very soon. I did something so so terrible, I feel like driving to Lubang Buaya at Pondok Gede right now and jump to my death.

Sumpah gue pengen gampar muka gue sepuluh ribu kali sampe idung gue mimisan saos tomat. Hh... Jadi intinya one of my friends often tells me to "cukur dan rapiin dikit alis lu" but gue ga pernah mau karena 1) males, 2) sabodo, 3) want to keep them natural. Tapi tadi begitu pulang rumah dan mau apus makeup, gue yang lagi berapi-api langsung feel like tumpahin emosi gue pada alis tak bersalah ini.. and secara impulsive ambil gunting and....

Sigh. I don't even feel like typing anymore. Intinya ini:



Begok is my middle name. Yes, Cicilia Begok Iskandar.


FML RIGHT.

.... SIGH....

Gue ga bohong kalo liat aslinya, muka + alis gue jauh lebih ancur daripada di foto. Gue sampe ogah ngaca 'cos everytime I see that bald spot of eyebrows, perut gue mual. Inikah hadiah Natal dari Santa untuk gue? Bald eyebrows?

Gue udah ga ngerti lagi mau jadi apa mulai hari ini. Pecundang maybe.

Ketemu muka ama mba gue aja besok pagi mungkin gue ga sanggup. Maybe abis bangun pagi I'll wear a hat just to go to the bathroom. Gue bener-bener ga sanggup ngebayangin reaksi nyokap dan nci gue besok pagi... the way my sis laughs.. and the way my mom says, "Sukurin! Bodo amat sih jadi orang."

Fix from tomorrow onwards I'll change my religion to eyebrows-worshipper. Sumpah if there's anything I learn today.... that would be don't do anything impulsive when you are angry, especially if it's related to your face. Just don't.....

No comments:

Post a Comment

Page views.